Sanitair units

Onze sanitair units zijn standaard voorzien van toilet, wastafel en douche, en de vloer is voorzien van isolatie en vloerverwarming.Heeft u al eens nagedacht om een sanitair unit toe te voegen aan de faciliteiten van uw camping of jachthaven? Graag willen wij u kennis laten maken met een uniek concept.

Luxe sanitair units van IBR Emmen B.V. die uw gasten het luxe comfort geven van thuis. Als u een sanitair unit van IBR Emmen B.V. laat plaatsen op bijvoorbeeld uw camping, pretpark, strand of jachthaven kunt u rekenen op kwaliteit, comfort en functionaliteit.

Onze sanitair units zijn standaard voorzien van toilet, wastafel en douche, en de vloer is voorzien van isolatie en vloerverwarming.

Onze sanitair units zijn ongevoelig voor schade en vandalisme, omdat het leidingwerk in het beton geplaatst is. Er is dus ook geen afwerking nodig in de vorm van tegels. Omdat het leidingwerk in het beton is ingesloten, zijn de sanitair units gemakkelijk schoon te houden.

Onze units zijn leverbaar met twee of vier badkamers en kunnen in diverse kleuren worden geleverd en naar uw wens worden aangepast, zodat ze passen binnen de “look & feel” van uw recreatiebedrijf.

Gasten geven de voorkeur aan een comfortabel privé sanitair unit

Uw gasten hoeven het sanitair met deze units niet te delen met andere gasten. Een privé sanitair gebouw op uw recreatiebedrijf spreekt veel mensen aan en er is dan ook gebleken dat bezetting van bijvoorbeeld een camping aanzienlijk hoger is wanneer privé sanitair word aangeboden. Men is ook bereid hier meer voor te betalen.

Kies voor de sanitair units van IBR Emmen B.V.

We zetten de voordelen van onze sanitair units graag op een rij:

  • Uw gasten hoeven deze sanitair unit niet te delen met andere gasten.  
  • U spreekt een andere doelgroep aan door campingplaatsen of verhuur accommodaties aan te bieden met privé sanitair.
  • Weggewerkt leidingwerk, daardoor makkelijk schoon te houden.
  • Volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming.
  • Duurzaam, levensduur bedraagt minimaal 30 jaar.

Download u gemakkelijk onze folder en tekeningen van onze sanitair units.

Hierin vindt u uitgebreide informatie en ziet u foto’s van onze units die wij op Attractiepark Slagharen hebben geplaatst.

Wilt u een van onze units bekijken dan kunt u o.a. via de site een afspraak met ons maken door middel van het bel me terug vak of uw vraag te stellen via het contactformulier. Telefonisch zijn we tijdens kantooruren te bereikbaar.