Renovatie

De R in IBR staat voor renovatie. IBR Bouw Emmen B.V. verzorgt de renovatie van bedrijfspanden, woningen en monumentale gebouwen. Uw woning of pand wordt teruggebracht in de originele staat en/of voorzien van extra's voor optimaal woon- of werkcomfort. Daarnaast is IBR Emmen B.V. specialist in brugrenovatie, gevelbekleding, dakrenovatie, walbeschoeiing en taludbestrating.

Bruggen

Brugrenovatie omvat veel aspecten. Zo onderzoeken we eerst grondig de staat van de brug om vervolgens een juist renovatieplan op te kunnen stellen. De werkzaamheden bij brugrenovatie bestaan veelal uit het vervangen van damwanden, leuningen en brugdekdelen. IBR Emmen B.V. neemt de gehele brug onder handen voor een optimaal resultaat, van de fundering tot de top deklaag op de brugdelen.

Gevelbekleding

De gevel is het visitekaartje van uw woning of bedrijfspand en beschermt u tegen weersomstandigheden. Onderhoud van de gevel is dus van groot belang. Is de gevelbekleding aangetast door weersomstandigheden en/of nalatig onderhoud? IBR Emmen B.V. herstelt de vorm en functie van de gevel. Ons renovatieteam zorgt ervoor dat de gevel er weer verzorgd uitziet en dat deze uw woning of pand weer optimaal beschermt.

Dakrenovatie

Een dak heeft het zwaar te verduren. Door weersomstandigheden kan er na verloop van tijd verzakking, verrotting of schimmel ontstaan. IBR Emmen B.V. renoveert daken op vakkundige wijze. In sommige gevallen is dakrenovatie niet voldoende en is het verstandig het gehele dak te vervangen. In dit geval kijken we ook naar de draagkracht van spanten en gordingen, en naar de mogelijkheden voor (nieuwe) isolatie.

Renovatie gebouwen

IBR Emmen B.V. verzorgt ook complete renovaties van gebouwen, oftewel renovatie vanaf de fundering tot aan het dak. Bij complete renovatie nemen onze specialisten alle onderdelen van het pand of de woning grondig onder de loep. Vraag naar een vrijblijvende offerte.

Walbeschoeiing & taludbestrating

Walbeschoeiing heb je nodig om uitspoeling van de grond te voorkomen. Zonder deze beschoeiing kunnen verzakkingen van het gevolg zijn. IBR Emmen B.V. renoveert voor u walbeschoeiing zodat bruggen, steigers of andere bouwwerken langs het water op hun plaats blijven staan. Daarnaast verzorgt IBR Emmen B.V. voor u ook de taludbestrating.