Betonwerken

IBR Emmen B.V. is specialist in betonwerken. Wij nemen betonwerk aan inclusief de levering van materialen en materieel, en kunnen dus de volledige klus uit handen nemen. Dit doen we altijd met de grootste zorg. U kunt dan ook rekenen op optimale kwaliteit. We zijn gespecialiseerd in betonvloeren, prefab betonelementen, betonconstructies en reparatie van beton.

Betonvloeren

IBR Emmen B.V. legt betonvloeren aan voor uiteenlopende doeleinden. Zo leggen wij vloeren in bijvoorbeeld bedrijfshallen, showrooms en fabriekshallen. Wij kunnen indien gewenst vloeistofdichte vloeren aanbrengen. Wilt u bijvoorbeeld uw vloer voorzien van een kleur of print (stenen of hout reliëf ), dan hebben wij diverse mogelijkheden die we u kunnen aanbieden.
Tevens zijn we gespecialiseerd in monoliet-afwerking. Bij monoliet-afwerking wordt de vloer na het storten en verdichten met stalen spanen mechanisch geschuurd en af gepleisterd. IBR Emmen B.V. heeft hiervoor alle benodigde machines in huis.

Prefab

Prefab is een bouw- of constructiemateriaal van beton of gewapend beton dat in vorm wordt gebracht op een andere bouwlocatie dan waar het wordt verwerkt. IBR Emmen B.V. vervaardigen op maat bouwelementen van beton voor de woning- en utiliteitsbouw. Als particulier kunt u ook bij ons terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het plaatsen van een beton kelder onder een nog te bouwen woning. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Betonreparatie

Zijn er scheuren ontstaan in het beton? Dit moet zo snel mogelijk worden hersteld. Scheuren kunnen de draagkracht van wanden namelijk aantasten. In geval van schade aan de betonnen wand stellen wij eerst de oorzaak van de scheuren vast, zodat we kunnen bepalen wat de juiste herstelmethode is. Beton kan door diverse oorzaken schade oplopen of scheuren. Betonreparatie is een klus voor de specialisten. Denk bij betonreparatie aan bijvoorbeeld handmatige reparatie, het injecteren van scheuren, betonspuiten, lijmwapening en het opnieuw aanbrengen van coating.

Beton Constructies

Heeft u een specifiek project wat beton constructie vereist (denk hierbij aan bijvoorbeeld een brug, fietstunnel)? IBR Emmen B.V. zal uw project volledig onder zijn hoede nemen, van bekisting, wapening, storten tot afwerken. Bel of mail ons gerust voor een afspraak.