Industriële bouw

De I in IBR Emmen B.V. staat voor industrie. Wij werken dan ook al jaren voor klanten uit de industriële sector. Zo kunt u bij ons op het gebied van industriële bouw terecht voor betonwerkzaamheden, utiliteitsbouw, kantoorbouw, hallenbouw en de bouw van bruggen. Wij werken nauw samen met erkende leveranciers en partners, en realiseren met hen een correcte en snelle oplevering van het project, volledig naar uw wens. We zijn met name actief in de provincies Groningen, Drenthe, Friesland en Overijsel.

Hallenbouw

Plannen voor de bouw van nieuwe bedrijfshal? Schakel IBR Emmen B.V. in voor deze klus. Of u nu een grote of kleine hal nodig heeft, uw plannen worden snel en vakkundig gerealiseerd door onze specialisten. We leveren uw bedrijfshal turn-key op zodat u direct aan het werk kunt in de nieuwe hal.

Kantoorbouw

Een goed kantoor is een kantoor waarin u en uw werknemers zich prettig voelen. Een goed gevoel begint al bij de bouw. IBR Emmen B.V. heeft ruime ervaring met kantoorbouw en denkt met u mee. Wij verzorgen de volledige bouw van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke oplevering. Uiteraard volledig volgens uw specificaties.

Utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw is een overkoepelend begrip voor de bouwwerken die geen woonbestemming hebben. Van kantoren tot fabriekshallen, en van bedrijfshallen tot garages, u bent bij ons aan het juiste adres. IBR Emmen B.V. levert u maatwerk, vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder.

Funderingen

Binnen de industriële bouw is niets zo belangrijk als fundering. We hebben immers te maken met flinke gebouwen die optimaal moeten worden ondersteund. IBR Emmen B.V. heeft ervaring met verschillende funderingstechnieken en uw project is bij ons dan ook in goede handen. U kunt met ons letterlijk bouwen op een stevige fundering.

Bruggen

IBR Emmen B.V. is gespecialiseerd in bruggenbouw. Een logische ontwikkeling, aangezien Nederland een waterland is. Daarnaast opereren we vanuit Zuidoost-Drenthe, een gebied waar vele kanalen het landschap doorsnijden. Inmiddels zijn er diverse bruggen door ons gebouwd. Bruggenbouw is een vak apart, een vak dat we tot in de puntjes beheersen. Wij zijn in te schakelen als toeleverancier, maar kunnen u ook een complete brug turn-key opleveren.