Particuliere bouw

De B uit IBR Emmen B.V. staat voor bouw. Wij voeren bouwprojecten uit voor bedrijven, maar ook voor particulieren. Zo bouwen wij huizen, garages, schuren en kunnen we uw huis uitbouwen met bijvoorbeeld een serre. Ook zijn wij in te schakelen voor betonvloeren, het plaatsen van een dakkapel, een veranda en zelfs de aanleg van een zwembad. IBR Emmen B.V. heeft jarenlange ervaring in alle mogelijke bouwvormen.

Nieuwbouw

Wilt u uw droomhuis bouwen? Dit kan u zelf doen, maar u kunt het ook uitbesteden aan een deskundig en ervaren bouwbedrijf. IBR Emmen B.V. is uw partner in deze. Wij kunnen complete nieuwbouw realiseren van begin tot eind, van het ontwerp tot de turn-key oplevering. Wij bouwen het huis precies zoals u dat wilt. Wij bouwen vakkundig, snel en volgens de hoogste kwaliteitseisen. Zo kunt u jaren lang zorgeloos wonen in uw droomhuis.

Overkappingen

IBR Emmen B.V. bouwt overkappingen voor particulieren zoals een overkapping in de tuin voor de loungeset, of een carport vanaf de garage voor uw auto. Wat u ook nodig heeft, wij bouwen duurzame en onderhoudsarme overkappingen volledig op maat.

​Betonvloer

Betonvloer nodig? IBR Emmen B.V. kan dit voor u uitvoeren. Van alleen storten en afwerken tot complete vloeren met isolatie, wapening, beton en afewerken. Vraag een vrijblijvende offerte aan via de onze site.

​Betonterras met houtprint

Of wilt u graag een houten terras, maar heeft u geen zin in splinters of uitglijgevaar? Dan is een betonnen terras met houtprint een goed alternatief. Het heeft een aantal voordelen. Tussen de verschillende elementen zijn geen open voegen. Er kunnen dus geen kleine voorwerpen in deze spleten verdwijnen. Bovendien bent u van af van onkruidvorming, uitglijgevaar door mosvorming op schaduwrijke terrassen. Gebogen vormen zijn mogelijk wat niet mogelijk is bij hout of composiet. Onze betonnen terrassen zijn in verschillende kleuren leverbaar vraag naar onze mogelijkheden.

Zwembaden

IBR Emmen B.V. is ook in te schakelen voor de aanleg van zwembaden. Wij verzorgen niet alleen de werkelijke aanleg, maar denken mee in de ontwerpfase, doen het voorbereidende werk en werken het zwembad volledig af met bijvoorbeeld betegeling, trappen, duikplank of een glijbaan.